Ofspor'da Hedef 2. Lig
Ofspor'da Hedef 2. Lig
Menajer Topaloğlu, “Play-Off içerisinde ligi sonlandırıp 2. Lige çıkan takım olmak istiyoruz” dedi.
TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Ofspor’da menajer Savaş Topaloğlu, antrenmanlara başlama konusunda TFF’nin liglerin başlama tarihi ile ilgili alacağı kararı beklediklerini söyledi.
Topaloğlu, “Bu bağlamda oyuncuları bilgilendirip Of’a davet edeceğiz. Dünyayı etkisine almış adı konmuş fakat ilk defa insanlığın tanıdığı bir virüs ile karşı karşıyayız. Bilim insanları bu virüsü alt etme konusunda yoğun çaba harcamakta. Yaş almış insanlarda daha ağır seyreden bir virüs. Tüm Avrupa’daki liglerin ertelenmesine neden olan bu durum doğal olarak bizi de etkiledi. Alınan tedbirler neticesinde bizde oyuncuları evlerine göndermek durumunda kaldık. İnşallah en kısa zamanda etkisi azalır ve hayat normale döner” dedi.
Ligdeki durumlarını da değerlendiren bordo-mavili ekibin menajeri Savaş Topaloğlu sözlerini şöyle noktaladı; “Ligdeki durumumuz aslına bakarsanız son oynadığımız Fethiyespor maçı ile iyi hava yakaladığımızı düşünüyorum. Bu bakımdan liglerin ertelenmesinin bizim açımızdan olumsuz olduğunu söyleyebilirim. Ligin sekteye uğramasından mümkün mertebe etkilenmeden ayrılmayı arzu ediyoruz. Bundan sonra aynı hava ile devam ederek ligi Play-Off içerisinde sonlandırıp 2. Lig’e çıkan takım olmak istiyoruz. Bunu yapabilecek gücümüzde kalitemizde var olduğunu düşünüyorum. İnşallah hedefe varacağız.”
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.