Of Fen Lisesi 9.sınıf velilerini okulda ağırladı
2025 Aile Yılı etkinlileri kapsamında Of Fen Lisesi ailesine yeni katılan 9. Sınıf öğrencilerinin velilerini okulda ağırlandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2025 yılının Aile Yılı ilan edilmesi nedeniyle ülke genelinde bir çok kurum ve kuruluşun yanı sıra okullarda da Aile Yılı etkinlikleri düzenleniyor.
Of Fen Lisesi de düzenlediği etkinlikle okul ailesine yeni katılan 9. Sınıf öğrencilerinin velilerini okulda ağırlandı. Okul tanıtımı ve bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında ilk olarak veliler, öğretmen ve öğrenciler tanışma kahvaltısında bir araya geldi.
Kahvaltıdan sonra spor salonunda birbirinden eğlenceli sportif etkinliklerle veliler ve öğrenciler birlikte kaliteli zaman geçirdi. Okulun spor salonundaki etkinliğe katılan 9. Sınıf velileri oynadıkları oyunlarla çocuklarıyla birlikte eski günlerini anmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadı. “9 Taş” Oyunu, masa tenisi masasında “Tenis Topunu Bardaklara Atma Oyunu” , ”Raketle Top Taşıma Oyunu” yarışmalarında veli ve öğrenciler büyük heyecan yaşadı. Günün son etkinliğinde penaltı yarışmasında okulun futbol takımı kalecisi Sefa Ömür Çil'e penaltı atışında bulunan veliler başarılı kurtarış yapan kaleciye gol denemelerinde heyecanlı dakikalar yaşadı.
Okul Müdürü Vehap Kurt etkinlikle ilgili olarak, “ Bu yıl Aile Yılı olması nedeniyle hem okulumuza yeni katılan 9. Sınıf öğrencilerimizin aileleriyle tanışmak hem kaynaşmak hem de eğlenmek için bir dizi etkinlik düzenledik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Okulumuzda zaten var olan aile kültürünü geliştirmeye katkısı olacağına inanıyorum. Katılım sağlayan tüm velilerimize de teşekkür ediyor çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.
Etkinliğe katılan öğrenci velileri de okul idaresi ve öğretmenlere teşekkür ederek çok eğlendiklerini ve güzel zaman geçirdiklerini ifade etti.