Of 28 Şubat İlkokulu öğrencilerinden cami ziyareti

Of 28.03.2025 - 17:05, Güncelleme: 30.04.2025 - 17:07 41+ kez okundu.
 

Of 28 Şubat İlkokulu öğrencilerinden cami ziyareti

Of 28 Şubat İlkokulu 4/C Sınıfı öğrencileri “Genç Gönüllerle, Çocuk Gönüller Buluşuyor” projesi uygulamaları ile İrfanlı Mahallesi'nde bulunan Fetih Camii'ni ziyaret etti.
Of 28 Şubat İlkokulu 4/C Sınıfı öğrencileri “Genç Gönüllerle, Çocuk Gönüller Buluşuyor” projesi uygulamaları ile İrfanlı Mahallesi'nde bulunan Fetih Camii'ni ziyaret etti. Of’ta Millî Eğitim Bakanlığı'nın Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzaladığı “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" (ÇEDES) projesi kapsamında her okulda farklı etkinlikler yapılıyor. Proje kapsamında “manevi danışman” olarak görevlendirilen alanında uzman imam, vaiz, din hizmetleri uzmanı ve Kur'an kursu hocaları, okullarda öğrencilere "değerler eğitimi" veriyor, oyunlar oynuyor, seminerler gerçekleştiriyor. Proje kapsamında 28 Şubat İlkokulu 4/C Sınıfı öğrencileri “Genç Gönüllerle, Çocuk Gönüller Buluşuyor” projesi uygulamaları ile İrfanlı Mahallesinde bulunan Fetih Camiini ziyaret etti. Burada Of Teknoloji Fakültesinden öğrencilerle caminin içinde oyunlar oynayarak camii tanıtımı gerçekleştirildi. Öğrenciler ayrıca caminin alt katında bulunan Diyanet Genç Ofiste resim yaparak boyama etkinliğinde bulundu. Etkinlikle ilgili olarak bilgi veren 28 Şubat İlkokulu 4/C Sınıfı öğretmeni Hatice Keleş; “Öğrencilerimiz için hem eğlenceli hem de eğitici bir etkinlik oldu. Öğrencilerimize bu konuda yardım eden, onlarla vakit geçirip tecrübelerini paylaşan Of Teknoloji Fakültesi öğrenci kardeşlerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.
Of 28 Şubat İlkokulu 4/C Sınıfı öğrencileri “Genç Gönüllerle, Çocuk Gönüller Buluşuyor” projesi uygulamaları ile İrfanlı Mahallesi'nde bulunan Fetih Camii'ni ziyaret etti.

Of 28 Şubat İlkokulu 4/C Sınıfı öğrencileri “Genç Gönüllerle, Çocuk Gönüller Buluşuyor” projesi uygulamaları ile İrfanlı Mahallesi'nde bulunan Fetih Camii'ni ziyaret etti.

Of’ta Millî Eğitim Bakanlığı'nın Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzaladığı “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" (ÇEDES) projesi kapsamında her okulda farklı etkinlikler yapılıyor.

Proje kapsamında “manevi danışman” olarak görevlendirilen alanında uzman imam, vaiz, din hizmetleri uzmanı ve Kur'an kursu hocaları, okullarda öğrencilere "değerler eğitimi" veriyor, oyunlar oynuyor, seminerler gerçekleştiriyor.

Proje kapsamında 28 Şubat İlkokulu 4/C Sınıfı öğrencileri “Genç Gönüllerle, Çocuk Gönüller Buluşuyor” projesi uygulamaları ile İrfanlı Mahallesinde bulunan Fetih Camiini ziyaret etti.

Burada Of Teknoloji Fakültesinden öğrencilerle caminin içinde oyunlar oynayarak camii tanıtımı gerçekleştirildi. Öğrenciler ayrıca caminin alt katında bulunan Diyanet Genç Ofiste resim yaparak boyama etkinliğinde bulundu.

Etkinlikle ilgili olarak bilgi veren 28 Şubat İlkokulu 4/C Sınıfı öğretmeni Hatice Keleş; “Öğrencilerimiz için hem eğlenceli hem de eğitici bir etkinlik oldu. Öğrencilerimize bu konuda yardım eden, onlarla vakit geçirip tecrübelerini paylaşan Of Teknoloji Fakültesi öğrenci kardeşlerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ofunsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.