Ofspor pür neşe
Ofspor pür neşe
Bordo-Mavililer Kırıkkale Büyük Anadolu maçında alınan 3 puanın keyfini çıkartıyor.
Bordo-Mavililer Kırıkkale Büyük Anadolu maçında alınan 3 puanın keyfini çıkartıyor.
10 maçtır yenilgi yüzü göremeyen Bordo-Mavililer hafta sonu konuk edeceği Erokspor maçını da kazanarak yola devam etmekte kararlı.
İYİ İŞ ÇIKARDILAR
3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden temsilcilerimizden Ofspor, deplasmanda Kırıkkale Büyük Anadoluspor'u 4-1'le yenerek haftayı 4. sırada tamamladı. Alınan galibiyetle birlikte ilk 5 hattındaki konumunu sağlamlaştıran Bordo-Mavililerde teknik heyet ve yönetim kurulunun yüzü gülüyor. Hedeflenen 2. Lig yolunda önemli iş yaptıklarının altını çizen Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz yakaladıkları çıkışın devam etmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
HEDEF EROKSPOR
Son 10 maçtır yenilmediklerinin altını çizen Teknik Direktör Yılmaz, "Sezon sonunda play-off hattı içerisinde yer almak istiyoruz. Bunu başarabilecek gücümüz de var. İyi bir ivme yakaladık. Kaybetmeme alışkanlığını yakaladık. Şimdi hafta sonu kritik bir maça çıkacağız. Aldığımız puanları yaşadığımız sevinçle bir kenara bırakarak lider Erokspor maçına odaklanacağız. O maçı da kazanarak hedefimize bir adım daha yaklaşacağız" şeklinde konuştu.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.